Aanvraag indienen

Step 1 of 3
1. https://voedselbankpurmerend.nl/privacybeleid/ 2. https://voedselbankpurmerend.nl/huisregels/ 3. https://voedselbankpurmerend.nl/kom-ik-in-aanmerking-voor-een-pakket/ 4. https://voedselbankpurmerend.nl/voedselpakket/
Het ontvangen van een voedselpakket is geen recht en er zijn voorwaarden aan verbonden. Niet iedereen die een uitkering en/of schulden heeft komt in aanmerking voor een voedselpakket.
Privacy Statement Stichting Purmerendse Voedselbank respecteert de privacy van de door aanvrager verstrekte gegevens. De voedselbank geeft de vastgestelde gegevens niet ter beschikking of ter inzage aan/van derden, tenzij wettelijk daartoe verplicht. De gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van en in overeenstemming met het realiseren van de doelstellingen van de Voedselbank.
U ontvangt via Whatsapp bericht de samenvatting en/of van uw aanvraag.
U ontvangt uw Voedselbank indicatie per e-mail. Let op, soms gebeurd het dat onze e-mail in de ongewenste map belandt.
Voedselbank verstrekt 1 voedselpakket per week per huishouden. Het voedselpakket is een aanvulling op uw eigen wekelijkse boodschappen en bestaat uit producten, welke ter beschikking worden gesteld door diverse bedrijven. Afhankelijk van de hoeveelheid soort producten die wij elke week ontvangen, worden de pakketten samengesteld op basis van gezinssamenstelling en de gezinsgrootte. Als Voedselbank kunnen we niet voldoen aan vragen voor dieetvoeding.